Hi, ik ben Janine. Een Sint Lucas afgestudeerde vormgever

Ik ben Janine Manders en op dit moment ben ik 22 jaar.  Ik ben vanuit de basisschool door gegaan naar het Citaverde college en vanuit daar ben ik naar het gilde gegaan. Hier heb ik 1 jaar de opleiding toerisme gedaan.

Vervolgens ben ik naar Sint Lucas gegaan. In het eerste jaar heb ik heel veel verschillende modules gedaan en in het 2de jaar ben ik mij gaan specialiseren in interactief vormgeven.

In leerjaar 3 heb ik stage gelopen bij Eijdems internet in Venlo. Hier heb ik veel bijgeleerd in het ontwerpen en realiseren van website in WordPress. Ook heb ik een beetje geleerd over Magento, en heb ik ervaring opgedaan met klantcontact.

In het examenjaar ging mijn examenopdracht over een hardloop app in Berlijn. Dit project kun je ook vinden in mijn portfolio. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Spiegel crossmedia in Deurne. Mijn afstudeeropdracht was voor de videoclub, ook deze is te vinden op mijn portfolio.

In juni 2018 heb ik na 4 jaar hard werken mijn diploma mediavormgever  gespecialiseerd in interactief vormgeving mogen tekenen. Afgelopen september ben ik gestart aan de HAS in Venlo en ga daarmee mijn creativiteit naar een nieuw niveau tillen.