Trost op JMD MediaDesign

In februari 2019 is JMD MediaDesign ontstaan. Dit kleine freelance bedrijf werkt in opdracht voor andere om samen tot een mooi resultaat te komen. JMD MediaDesign is actief in Tegelen, Venlo, Lottum, Sevenum, Horst, Eindhoven en heeft in 2019 haar eerste internationale klant in Duitsland weten binnen te halen.

JMD MediaDesign is breed inzetbaar, voor o.a. logodesign, huisstijl ontwikkeling, fotografie, poster en advertenties. Maar de specialisatie ligt in het ontwerpen van Website en ontwikkelen in WordPress.

JMD MediaDesign is trots op alle projecten die zij al heeft mogen doen. Heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op de pagina diensten kunt u meer informatie vinden over wat JMD MediaDesign voor u kan betekenen.

Tevens is JMD MediaDesign van 2019 officieel sponsor van Stereo Sunday een dancefestival in Venlo. Hiervoor heb ik afgelopen jaren ook al enkele ontwerpen voor mogen afleveren.

WordPress

Zoals u eerder kon lezen levert JMD MediaDesign haar website op in WordPress.

WordPress is een CMS (= Content Management Systeem) waar u als klant naar oplevering zelf gemakkelijk uw website kunt bijhouden. Een training bij oplevering is standaard, zodat u alle ins en outs weet en het onderhouden een fluitje van een cent is.

Een standaard website al voor €400,-

Natuurlijk is ieder project anders, en voor u persoonlijke project kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Een standaard website al voor €400,-! U krijgt dan een professionele WordPress website*, met 5 pagina’s, en een training achteraf. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

*deze prijs is zonder domein en hosting

Wat zeggen mijn klanten