Samen naar een mooi resultaat.

JMD Mediadesign is een jong bedrijf, met een frisse creative blik en persoonlijke aandacht staat bij ons bovenaan. Doordat wij veel zelf kunnen, houden wij de kosten laag, zodat wij onze diensten voor een leuke prijs kunnen aanbieden. Nieuwsgierig wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website ontwikkeling

Een website laten maken is wat vaak wel op de planning staat, maar eindeloos vooruit wordt geschoven. Dat is een gemiste kans omdat tegenwoordig een website niet meer alleen een visitekaartje is van uw onderneming maar ook dé manier hoe klanten u kunnen vinden.  Een goede website ziet er niet alleen mooi uit maar kan ook voor u gaan werken.

 

Bij JMD zorgen we voor een design dat past bij uw onderneming. De website wordt vervolgens ontwikkeld door middel van WordPress zodat na de oplevering het onderhoud een fluitje van een cent is.

Grafisch design

JMD kan uw bedrijf de uitstraling bezorgen wat écht bij u past. Of het nu om een huisstijl, logo, poster of visitekaartje gaat. JMD uit Tegelen kan voor u de ideale partner zijn als het gaat om grafische vormgeving. Door een frisse en creative blik op  vormgeven kan JMD voor ieder bedrijf een mooie oplossing bedenken.

Ook Social Media is tegenwoordig voor uw bedrijf onmisbaar. JMD kan een advies geven in het social media gebruik, en deze voor uw inrichten. Zodat uw bedrijf nog meer mensen bereikt.

Fotografie

Nieuwe bedrijfsfoto’s nodig, net dat gerecht anders op de foto of nieuwe foto’s voor je website. Ook hier kan JMD je bij helpen, wij kunnen helpen en advies geven over welke foto’s je het beste kunt gebruiken. Tevens kunnen wij ook zelf foto’s maken voor uw website of bedrijf. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.